top of page

Hawaiian Baby Woodrose

Een directe toegang tot de energie van de Divine Mother.

Zo zou je in het kort de Aurora Initiatie kunnen beschrijven, de heilige ceremonie met de Hawaiian Baby Woodrose.

De energie van de Divine Mother is milennia lang op de achtergrond gebleven en deze energie is

zo groots en zo verfijnd, dat je haar misschien niet gelijk herkend. 

Om op haar af te kunnen stemmen,  eerst wat meer uitleg over de Hawaiian Baby Woosrose (HBW). 

hbw.jpg
Geschiedenis
van de
Hawaiian Baby Woodrose

In  de recente geschiedenis is niet bekend dat de Woodrose ritueel werd gebruikt. Het was ook niet 'passend' om met de Woodrose te werken omdat we de afgelopen 12.000 jaar een tijdperk met mannelijke energie hebben gehad. In deze periode was er weinig ruimte voor de zachte, liefdevolle energie van de Divine Mother.

In Mu (de spirituele tak van Lemuria)  werd in de Temples of Rejuvenation wel met de Woodrose gewerkt. Priesteressen en studenten ondergingen als laatste onderdeel van hun inwijding in de tempels een geheime Woodrose ceremonie. 

 Zo’n 20 jaar voor de ondergang van Lemuria stopte de priesteressen echter met het gebruik van de Woodrose omdat de Atlantiërs er gebruik van wilde maken. De kennis van de cermonie en de toegang tot de energie van de Woodrose werd toen door de hoge priesteressen verborgen.

Nu, in het Aquarius tijdperk, is de tijd aangebroken om weer met de energie van de Moedergodin te gaan werken. De Woodrose mag weer in ceremoniële setting ingezet gaan worden.

Steeds meer vrouwen voelen zich geroepen door de energie van de Divine Mother en door de toegang die de Woodrose hier toe geeft. 

IMG_20220910_170450.jpg
Ceremonie 
met
Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian Baby Woodrose is een subtropische plant met een eigen energie waar in een ceremonie op 'gereisd' kan worden door het eten van enkele van de zaden. De energie van de Woodrose wordt in de fijnstoffelijke baarmoeder ontvangen en  de ceremonie is daardoor alleen toegankelijk voor vrouwen. 

De Woodrose is een toegangspoort naar de ervaring van de energie van de Moedergodin. En de Aurora ceremonie is een initiatie in de Divine Feminine energie in de vrouw zelf.  Nu is deze initiatie geen onderdeel van een heilig pad binnen een tempel, maar geeft het toegang tot een leven vanuit de wijsheid van het hart. Let love guide your way

 

De Aurora ceremonie duurt zo'n zes uur en afhankelijk van het tijdstip van zonsondergang wordt deze aan het einde van de middag of het begin van de avond gestart. 

Voel jij je aangetrokken tot deze ceremonie? Lees dan hier verder voor praktische informatie of neem contact op met Silke. 

bottom of page