top of page
IMG_20221028_182552.jpg

Inner Bliss yoga

Inner Bliss yoga richt zich  op de innerlijke wereld van de yogi zodat er verbinding met de Universele liefde wordt ervaren. Anders dus dan veel yoga practices in het Westen waar de nadruk op het lichaam ligt en wat er aan de buitenkant gebeurd.

Het start- en eindpunt van de ateliers waarin Inner Bliss yoga samen gecreëerd wordt, is de alles doordringende energie van Shakti.  Tijdens de Inner Bliss ateliers realiseert de yogi haar ware, eeuwige natuur van onvoorwaardelijke Liefde.

Silke11.jpg

Mahamantra yoga

Het eerste niveau waarop energie zich manifesteert in de wereld is die van geluid. Door te luisteren naar muziek, door geluid waar te nemen, kan de Moeder direct zelf ervaren worden.  En door geluid te maken, het zingen van klanken (= nada yoga) en mantras (= kirtana) wordt er door de yogi vorm gegeven aan de energie van zachte Liefde. 

IMG_20220928_184400.jpg

Lilas

Elke Nieuwe Maan wordt er een andere verschijningsvorm van de Divine Mother gekozen om tijdens de ateliers mee te verbinden. Elke vorm heeft andere kwaliteiten, brengt een specifiek thema en brengt zo een andere nuance van de Liefde in de yogi. De verhalen (= lilas) van Haar verschijningsvorm geven een eerste mogelijkheid om tijdens het atelier Haar energie innerlijk te herkennen. 

Silke8.jpg

Meditatie

Tijdens het atelier wordt het chanten gecombineerd met enkele dynamische & statische asanas zodat tegen het einde van het atelier een diepe meditatie kan ontstaan waarin de innerlijke Shakti wordt ervaren. De meditatie wordt meestal ondersteund door een kalmerende pranayama (ademhalings-)
oefening. 

bottom of page