top of page

Praktische informatie

Inner Bliss yoga wordt wekelijks in Breda  aangeboden door Silke. De practice heet een atelier omdat alle deelnemers tijdens de practice samen iets moois creëren. De yogi wordt niets 'geleerd' maar wordt tijdens het atelier uitgenodigd het hart te openen, naar binnen te keren en de energie te laten stromen. Hier is geen kennis of vaardigheid voor nodig en de ateliers zijn dan ook voor iedereen toegankelijk.

Kennis maken

Je bent altijd welkom om zelf een Inner Bliss atelier te komen ervaren.

Op maandagavond is er van 18:30 tot 19:45 een atelier in de Mauritsstraat en op

woensdagochtend van 10.30 tot 11.45 is er een atelier bij Zero Point in Breda. Ervaar zelf of de avond of juist de ochtend voor jou een prettig tijdstip is om mee te doen. 

Als je eerst een keer wil kennis maken met Inner Bliss yoga kan dit tijdens het Spring festival van Zero Point op zondag 9 juni. 

Een proefles kan ook altijd. Meldt je hier voor aan via het rooster op Momoyoga

En verder

De Inner Bliss ateliers worden op yogamat en meditatiekussen aangeboden. Deze zijn aanwezig en hoef je dus niet zelf mee te nemen. Het mag uiteraard wel.

Draag comfortabele, loszittende kleding die je voldoende warm houdt. Liever een laagje uit trekken dan koude voeten tijdens de meditatie. 

Als je wekelijks wil meedoen met een atelier kan je een strippenkaart kopen of een maandabonnement nemen.  Via het rooster in momoyoga kan je de mogelijkheden en prijzen zien. Een losse les kost €16,-

Mocht deze investering voor jou financieel moeilijk zijn, neem dan contact op met Silke om samen na te denken over een andere manier van energie uitwisselen. 

bottom of page