top of page

Praktische informatie

Inner Bliss yoga wordt wekelijks in Breda  aangeboden door Silke. De practice heet een atelier omdat alle deelnemers tijdens de practice samen iets moois creëren. De yogi wordt niets 'geleerd' maar wordt tijdens het atelier uitgenodigd het hart te openen, naar binnen te keren en de energie te laten stromen. Hier is geen kennis of vaardigheid voor nodig en de ateliers zijn dan ook voor iedereen toegankelijk.

Kennis maken

Je bent altijd welkom om zelf een Inner Bliss atelier te komen ervaren.

Op donderdagochtend van 7.00 tot 8.15 is er een atelier bij Zero Point in Breda. Zo kan je jouw donderdag vanuit kalmte en liefde beginnen.


Kennis maken is altijd mooi en daarom gratis. Geef wel even telefonisch door aan Silke dat je wil komen. 

Silke deelt deze zomer tijdens verschillende festivals & evenementen Inner Bliss yoga, dus ook daar kan je aansluiten.  

En verder

De Inner Bliss ateliers worden op yogamat en meditatiekussen aangeboden. Deze zijn aanwezig bij Zero Point en hoef je dus niet zelf mee te nemen. Het mag uiteraard wel.

Draag comfortabele, loszittende kleding die je voldoende warm houdt. Liever een laagje uit trekken dan koude voeten tijdens de meditatie. 

Als je wekelijks wil meedoen met het atelier koop je een strippenkaart voor 12 ateliers. Deze strippenkaart kost €141,- en is een half jaar geldig. 

Mocht deze investering voor jou financieel moeilijk zijn, neem dan contact op met Silke om samen na te denken over een andere manier van energie uitwisselen. 

bottom of page