top of page
Silke6.jpg

Over Silke

Mijn verhaal

Ik heb in mijn leven al veel mogen leren over het luisteren naar mijn hart en het leven vanuit mijn ziel. Ik ben dankbaar dat ik nu op het punt ben dat ik mijn eigen fijngevoeligheid kan dragen en inzet als kracht. Door een balans te hebben tussen doen en zijn, tussen hoofd en hart, kortom tussen mijn mannelijke en vrouwelijke kant, kan ik anderen inspireren eenzelfde balans te creëren. 

Toen ik de betekenis van mijn spirituele naam Anara'h  hoorde, vond ik deze meer dan passend. Ten eerste staat deze naam namelijk voor vrijmoedigheid. Mensen die mij kennen, herkennen namelijk dat ik wening geremd voel en snel openhartig zal spreken. Zeker als het gaat over 'het goede doen' en daar komt de tweede betekenis van mijn naam: rechtvaardigheid. Een ieder mag recht gedaan worden. 

In mijn 'werk' mag ik met zachte energieën en hoge trillingen werken, waarbij ik mezelf slechts als 'kanaal' zie.  Ik nodig de energieën uit en laat hen in liefde & licht hun werk doen. De godin Isis was mijn eerste ingang tot de Divine Mother via haar heb ik mij volledig over kunnen geven aan de wonderlijke werking van het Universum. 

 

In een wereld waarin de zachtheid en scheppingskracht van de vrouw nog nauwelijks worden erkent, kan ik nog dagelijks ervaren wat het betekent om in deze vrouwelijke kracht te stappen. Ik voel me dan ook gezegend om nu mijn pad op aarde te mogen bewandelen. En ik nodig een ieder uit die zich geroepen voelt om samen een stukje te wandelen.

bottom of page