top of page

Mother Womb

Als vrouwen hebben we toegang tot de creatieve krachten van het universum via onze baarmoeder. In de womb kunnen we de goddelijke energie van onze ziel waarnemen en zuiver onze intuïtie volgen. Het contact met de baarmoeder is echter voor veel vrouwen zwak of überhaupt niet aanwezig. Als jij volledig in je vrouwelijke kracht wil staan, is het nodig liefdevol contact te hebben met jouw baarmoeder en die van de Divine Mother.

Silke11.jpg

Tijdens de Mother Womb healing die Silke geeft, worden niet gewenste energetische koorden verwijderd. Deze koorden zijn verbindingen die je met zielen bent aangegaan waarvan de meesten je niet meer dienen. Veel koorden in je sacraal- of hartchakra maken het lastig om zuiver je emoties waar te nemen.                    

Vervolgens worden de innerlijke stromen van licht & donker in de baarmoeder aangewakkerd en voelbaar gemaakt. De tegenstelling van licht & donker wordt opgezocht zodat deze verenigd kunnen worden. Vanuit de opening in de baarmoeder wordt het contact verstevigd door te verbinden met het hartchakra.

Met open hart en open womb kan daarna de energie van de Divine Mother ontvangen worden. Lichttaal & de lichtdrum ondersteunen in het ontvangen van  haar onvoorwaardelijke liefde. De energie gaat vrij stromen en geeft verdere healing zodat je vanuit compassie naar iedereen kan gaan leven.

De Mother Womb healing duurt ongeveer 2 uur. De healings worden aangeboden op een rustige locatie  in het centrum van Breda. Kosten voor deze healing zijn €111,-.  Silke is vrijblijvend telefonisch te bereiken voor vragen of informatie.

bottom of page