top of page

Full moon all-night
Gong Puja

Een ALL NIGHT GONG PUJA is een onvergelijkbare spirituele reis van klank door ruimte en tijd gedurende één nacht, een van de mooiste ceremonies die je ooit zal meemaken, welke ons brengt naar de bron van ons meest intieme zelf.

De Gong Puja is gevuld met geluiden van meerdere gongs. Het is een ceremonie van reiniging, regeneratie en verjonging. De Gong Puja is een proces dat 7 en een half uur beslaat en een plek biedt waar meditatie plaatsvindt en je slaap leert kennen als nooit tevoren.

De gong symboliseert de klank “AUM of OM” of “OHM”. “AUM” is de klank van de totale resonantie met het universum.

GongPuja-HR-4186.1-687x1030.jpg

zaterdag 8 oktober 20:30 - zondag 9 oktober 9:00 (incl. matras & ontbijt)

Yogasite @ Dr. Struyckenstraat 165 BREDA

Een GONG PUJA duurt 10 x langer dan een gongbad en is dan ook 10 x krachtiger en zeker met volle maan! De gong is een oud en heilig instrument van healing, verjonging en transformatie. De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, prana (levensenergie) wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert.Je zorgt dat je om 20:30 aanwezig bent om een eigen matras in de ceremonieruimte uit te zoeken. Zodra iedereen 'geland' is, beginnen we met wat Do-In (wakker maken van de meridianen) en tunen we samen in op de Ohm. We doen nog wat sound yoga en pranayama (ademhalingsoefeningen) voordat we om 23:00 starten met het spelen van de gongs. Het team van gong spelers wisselt elkaar af totdat het zo'n 6:30 is. Tot 7:30 heb je de ruimte om in stilte te integreren en wakker te worden. Het ontbijt staat vervolgens voor je klaar. 

bottom of page