top of page

Embracing Love

Silke weet uit eigen ervaring hoe het is om te worstelen met je eigen hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid. Er zijn vandaag de dag veel prikkels in de wereld en je alleen proberen af te schermen voor deze prikkels is niet voldoende. De grootte van je aura beïnvloed hoe gevoelig je bent voor prikkels, wanneer je overprikkelt raakt sta je dus eigenlijk te ver open. Als je dan tegelijk ook nog hoogsensitief bent, een heel breed scala aan energieën kan waarnemen, wordt het moeilijk de buiten- en binnenwereld te navigeren. Met de Embracing Love healing helpt Silke je om gezonde grenzen aan je aura te geven en je hoogsensitiviteit als kracht in te gaan zetten.  

Silke5.jpg

De Embracing Love healing begint met het samen kijken naar de mogelijke oorzaken van jouw overprikkeling. Wanneer bijvoorbeeld een (jeugd-)trauma de oorzaak is van je hooggevoeligheid, zal deze eerst gezuiverd moeten worden. Je lichaam is dan namelijk in een staat waar je niet zomaar uit stapt.

De verschillende verbindingen die je met mensen (of andere energieën) hebt, worden vervolgens nader onder de loep genomen en indien nodig verbroken. Deze koorden maken namelijk ook dat je te open staat naar de buitenwereld.

Het zuiveren en afschermen van het tweede chakra (the womb) zorgen voor verdere verkleining van het aura. Het zuiveren van het tweede chakra kan voor jou een langer doorlopende taak zijn. Je bespreekt samen met Silke hoe je dit na de healing het beste aan kan pakken.

De thema's grenzen en zelfliefde komen altijd aan bod omdat de oorzaak van onze hooggevoeligheid vaak zit in de angst om afgescheiden te zijn van de mensen die we lief hebben. Daarom heet deze healing de Embracing Love healing: je mag de liefde en zachtheid in jezelf gaan omarmen.  

De Embracing Love healing geeft Silke online en kan dus op afgesproken dag / tijd in een voor jou prettige omgeving plaatsvinden.  De healing duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor deze healing zijn €99,-. 

Wil je een afspraak maken? Bel of mail Silke dan.

bottom of page