top of page

Conscious Parenting

Een ouder worden is de spannendste initiatie die je in het leven kan doormaken.

Om het wonder van het leven te ervaren.

Om elke dag van de week door je kind verrast te worden.

Om je in hetzelfde uur eerst dankbaar en vervolgens in wanhoop te voelen.

Een ouder zijn hoeft niet moeilijk te zijn. Een ouder zijn kan werkelijk gebaseerd zijn op liefde en vrolijkheid. Je zal zeker twijfelen aan alles dat jij denkt dat goed is, maar deze onzekerheid leer je omarmen. Jouw kind wordt tot je grootste leraar omdat zijn gedrag je uitnodigt om te onderzoeken wat er in jou leeft dat los gelaten mag worden.

Spiegelingen in de Maan

Spiegelingen in de maan is een cirkel voor onvoorwaardelijk ouderschap. Onvoorwaardelijk van je kind houden vraagt van jou als ouder dat je ook onvoorwaardelijk van jezelf houd. In de cirkel komen we wekelijks online samen met een kleine groep ouders om onszelf te ontwikkelen tot die ouder vol onvoorwaardelijke liefde die we willen zijn.

Samen onderzoeken we sociale en individuele misvattingen die ons tegenhouden op een tedere manier naar ons kind en onszelf te kijken. Door op ons gedrag als opvoeder te reflecteren krijgen we dieper inzicht in waarom we doen wat we doen en waarom het niet altijd lukt te doen wat we ons hadden voorgenomen. Met meer inzicht creëren we een ruimte waar beiden fouten mogen maken en er ruimte is om op elkaar af te stemmen. We beginnen met het afstemmen van onze emoties en onze gedachten zodat we in een flow komen. 

 

I? Contact Silke via e-mail to get started. 

Reflections of the Moon.png
bottom of page